U bevindt zich hier: Home / Branches / Overheid & Security

Overheid & Security

Centrale Planning zorgt ervoor dat de ingewikkelde personeelsplanning en alle randzaken eromheen uit handen worden genomen.

Bij overheidsinstanties wordt vaak gebruikgemaakt van een grote pool aan interne en externe medewerkers en zelfstandigen. Verschillende externe personeelsleveranciers, zoals uitzendbureaus en MSP, ondersteunen deze instanties bij het invullen van deze personeelsbehoefte. Er ontstaat hierdoor vaak onvoldoende binding tussen opdrachtgever, leveranciers en externe werknemers, waardoor het verloop en de onboarding kosten hoog zijn. Omdat er vaak geen ruimte is voor een aparte planningsafdeling zien overheden zich regelmatig genoodzaakt om toch op deze manier te blijven werken.

Centrale Planning zorgt ervoor dat de ingewikkelde personeelsplanning en alle randzaken eromheen uit handen worden genomen. Zodat er optimaal gecommuniceerd wordt tussen de operationeel leidinggevenden, in- en externe medewerkers en eventuele preferred suppliers.

Voordelen van het uit handen geven van de personeelsplanning

De voordelen? Een efficiëntere planning, een heldere administratie en betere beloning voor de trouwe externe medewerkers. En wellicht nog belangrijker: een directe en open relatie tussen werknemer en werkgever, waardoor er meer binding met de organisatie ontstaat. Daarnaast helpt Centrale Planning, indien nodig, met het opzetten en organiseren van een vaste, betrouwbare pool aan externe medewerkers.

In de beveiligingsbranche zijn diverse functies, competenties en certificaten vereist. Van objectbeveiliging en verkeersregelaars tot event security: CP ondersteunt verschillende organisaties. Centrale Planning kan daarnaast de geldigheid van alle passen en certificaten bijhouden en tijdig signaleren. Waar ook mee wordt gewerkt zijn verschuivingstoeslagen, Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) en onregelmatigheidstoeslagen. De collectieve en individuele regelgeving per opdrachtgever kan binnen de omgeving van Centrale Planning maakt het eenvoudig om zowel collectieve als individuele regelgeving per opdrachtgever in te richten voor jouw organisatie.

Krapte op de arbeidsmarkt

Binnen de huidige arbeidskrapte is het vaak lastig om voldoende gekwalificeerd en gescreend personeel te vinden. Hierdoor is samenwerking tussen de verschillende beveiligingsbedrijven noodzakelijk. Gelukkig faciliteert Centrale Planning haar relaties hier ruimschoots in.

De softwareoplossingen die wij regelmatig inzetten binnen Overheid en Security zijn:

  • Personeelsplanning en urenregistratie software
  • Referral recruitment software
  • Automatisch roosteren met templates
  • Digitaal documenten ondertekenen
  • Centrale Planning App en webportal
  • Personeelsleveranciersmodule
  • Drukke dagen agenda
  • Zelfroosteren
  • ZZP-module
  • Koppelingen met salarissystemen zoals ADP, NMBRS, Exact, Unit4, Trade interop, e-facturatie

Bedrijven en organisaties die wij ondersteunen:

 

CENTRALE PLANNING

Besparing van tijd en
kosten

Ben je benieuwd hoe Centrale Planning je kan helpen met het besparen van werk en kosten?

CONTACT

Liever persoonlijk
contact?

Liever niet via een formulier? Stuur ons dan een e-mail.

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Contact cta formulier